+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Mandalay Bay, Las Vegas

Las Vegas Grand Prix

Mandalay Bay, Las Vegas

Mandalay Bay Hotel i Las Vegas er et lækkert resort, der ligger i den sydlige ende af Las Vegas Strip. Hotellet er kendt for sin imponerende arkitektur med sin gyldne facade og store poolområde, der inkluderer en kunstig strand og bølgebassin.

Mandalay Bay Hotel har et bredt udvalg af faciliteter, der gør det til et af de mest alsidige resorts i Las Vegas. Ud over det imponerende poolområde, som inkluderer en sandstrand, lazy river og flere swimmingpools, finder du også en eksklusiv spa og fitnesscenter, hvor du kan forkæle dig selv med behandlinger eller træne.

Hotellet huser også et stort casino med alt fra spillemaskiner til bordspil, hvor du kan prøve lykken. Madelskere kan vælge mellem et stort udvalg af restauranter, der spænder fra fine dining til afslappede caféer, med alt fra gourmetbøffer til autentisk mexicansk mad.

Alle værelser har gulv til loft vinduer, så du kan nyde udsigten fra værelset. Herudover finder du bl.a. tv, hårtørrer, værdiboks, te- og kaffefaciliteter og en døgnåben reception.

1,7 km

Nej

Ja - mod gebyr

Ja - mod gebyr

Ja - 24 stk.

Ja

Ja - 3 stk

ca. 2,5 km.

BELIGGENHED